06 Μάι

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

LEVOCARNITINE + DERMA IR + IR CRYOLIP PRO

ΑΜΠΟΥΛΑ LEVOCARNITINE
Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που βοηθά το σώμα να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια.
Η L-καρνιτίνη προάγει την αποικοδόμηση των τριγλυκεριδίων στα μιτοχόνδρια, κυτταρικά όργανα υπεύθυνα για την εκτέλεση της εν λόγω λειτουργίας, μέσω ενός κυτταρικού αποτελέσματος μεταφοράς.
Με αυτόν τον τρόπο ο μεταβολισμός και η καύση λίπους αυξάνεται και παράγεται θερμότητα στην περιοχή εφαρμογής.
Προωθεί την εξάλειψη των κυττάρων που αποτελούν τον τοπικό λιπώδη ιστό.
Ενδείκνυται για να μειώσει τα παχάκια και δύσκολες πτυχές.
Είναι επίσης ένας καλός σύμμαχος ενάντια στις ραγάδες, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση των ιστών καθώς διαλύει σταδιακά τις λιπώδεις συσσωρεύσεις που αποτελούν μέρος της κυτταρίτιδας.
Η L-Καρνιτίνη είναι ένα καλλυντικό που εκτός από το γεγονός ότι έχει ένα δραστικό αποτέλεσμα στό δέρμα έχει μια καλλυντική δραστηριότητα αναγνωρισμένη ως αντικυτταρίτιδα και διεγείρει την καύση του λίπους.

DERMA IR
Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία της microπρακτικής που αποσκοπεί στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου στο σώμα.
Το Derma IR χρησιμοποιεί κεφαλές μιας χρήσης με αποστειρωμένα άκρα χειρουργικού χάλυβα 9, 12 και 36 βαθμών. Το βάθος του Derma IR, μπορεί να ρυθμιστεί από 0.25mm σε 1.50mm για αισθητική χρήση και έως 2.5mm για αποκλειστική ιατρική χρήση.
Μια πρωτοποριακή δερματική θεραπεία που καλύπτει τις ατομικές ανάγκες του πελάτη και εφαρμόζεται σε διαφορετικές περιοχές θεραπείας, διευκολύνοντας την εργασία γύρω από τα περιγράμματα του προσώπου και τις ευαίσθητες περιοχές.
Τα άκρα ανοίγουν μικροκανάλους που διευκολύνουν τη διαδερμική απορρόφηση
των πολύ αποτελεσματικών τύπων καλλυντικων με αναδιάρθρωση
και αναγέννηση.

CRIOLIPOLYSIS PRO
Η κρυολιπόλυση υπήρξε μια σημαντική ανακάλυψη στις θεραπείες για τη μείωση του τοπικού λίπους. Η εφαρμογή εκλεκτικού κρυώματος στους ιστούς παράγει κυτταρικό θάνατο ή απόπτωση στα λιπώδη κύτταρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας τα λιπώδη κύτταρα κατακερματίζονται σε μικρά κυστίδια και με τον τρόπο αυτό, εύκολα απομακρύνονται από τον οργανισμό. Ο στόχος είναι να μειωθεί το πάχος του λίπους χωρίς να καταστραφούν οι περιβάλλοντες ιστοί. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης χάνει όγκο με σταθερό και προοδευτικό τρόπο. Ο εξοπλισμός IR Cryolip PRO διαθέτει αποκλειστικό σύστημα αναρρόφησης που εμποδίζει τον σχηματισμό μωλώπων κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προωθώντας την κυκλοφορία. Επιπλέον, ο εφαρμοστής παρέχει θερμότητα κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών για να αποσυμπιέσει τις πιο δύσκολες ακαθαρσίες και ταυτόχρονα μια μεγαλύτερη ομάδα λιπαρών λιποκυττάρων για να ευνοήσει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

1η εβδομάδα: Κρυολιπόλυση
2η εβδομάδα: DERMA IR + LEVOCARNITINE
3η εβδομάδα: DERMA IR + LEVOCARNITINE
4η εβδομάδα: DERMA IR + LEVOCARNITINE

Εφαρμόστε αυτό το πρωτόκολλο για 12 εβδομάδες.

ΒΗΜΑ πρός ΒΗΜΑ:

ΒΗΜΑ 1 – ΥΓΙΕΙΝΗ

Προετοιμάστε το δέρμα ξεκινώντας από την υγιεινή της περιοχής, εφαρμόζοντας τα προϊόντα προεπεξεργασίας PERLAGE:

Η λοσιόν καθαρισμού, το μαλακό γαλάκτωμα που συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος, διώχνει τις ακαθαρσιες χωρίς να προκαλεί επιθετικότητα στο δέρμα.
Τονωτικό που αποτελείται από ιχνοστοιχεία, ρεσβερατρόλη, γλυκόζη και φρουκτόζη από χυμό σταφυλιού. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

ΒΗΜΑ 2 – ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμογή του Derma IR με λεβοκαρνιτίνη ή κρυολιπόλυση σύμφωνα με την εβδομάδα.

ΒΗΜΑ 3 – ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Τελειώστε τη θεραπεία με την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας PERLAGE. Χαμηλού λίπους γαλάκτωμα που αποτελείται από αποστάγματα και φυσικά εκχυλίσματα πλούσια σε οργανικό ιώδιο και γλυκοσίδες, κυρίως σαπωνίνες και hesperidins, όλα με αποδεδειγμένη δράση για την ακαμψία του συνδετικού ιστού. Παράγουν ενέργεια αποστράγγισης που εξαλείφει τη συσσώρευση υγρών και λιπών.