12 Απρ

IR Cryolip PRO

IR Cryolip PRO

Τι είναι η κρυόλιπολυση;

κρυολιπόλυση πάει

Η κρυολιπόλυση υπήρξε μια σημαντική ανακάλυψη στις θεραπείες για τη μείωση του τοπικού λίπους. Η εφαρμογή εκλεκτικού κρυώματος στους ιστούς παράγει κυτταρικό θάνατο ή απόπτωση στα λιπώδη κύτταρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας τα λιπώδη κύτταρα κατακερματίζονται σε μικρά κυστίδια και με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται εύκολα από τον οργανισμό. Ο στόχος είναι να μειωθεί το πάχος του λίπους χωρίς να καταστραφούν οι περιβάλλοντες ιστοί. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης χάνει όγκο με σταθερό και προοδευτικό τρόπο.

IR CRYOLIP PRO

Η αναρρόφηση διαχωρίζει τον λιπαρό ιστό από τους υπόλοιπους ιστούς μέσω του αποκλειστικού συστήματος XENOIDAL SUCTION της IR GROUP . Ο εξοπλισμός δημιουργεί διακυμάνσεις στην πίεση αναρρόφησης, έτσι ώστε τα αιμοφόρα αγγεία να μπορούν να συστέλλονται και να αναστέλλουν, ευνοώντας την κυκλοφορία και μειώνοντας τον κίνδυνο δημιουργίας αιματώματος κατά 98%.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών της εφαρμογής, 38-45 Cº η
θερμότητα στο 
σώμα παρέχεται μέσω της τεχνολογίας υπερύθρων THERMAL GROUP SHOCK, δράση που προωθεί μικροκυκλοφορία του αίματος προκαλώντας χαλάρωση της σκληρότερης παχυσαρκίας και κατά την ίδια στιγμή, λιγότερο αγγειακή συνεισφορά από αγγειοδιαστολή – εμφυτεύματος που θα παγώσει μια μεγαλύτερη ομάδα λιποκυττάρων, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

ηθικοθεραπεία

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΕΡΙΩΝ

Criolipolysis IR Technics

 

 

Η εφαρμογή hands-free επιτρέπει μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονων θεραπειών, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετικά κερδοφόρα ομάδα.

 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Με 2 εφαρμογές 150 και 200 ​​mm για μεγάλες ή εντοπισμένες περιοχές. Η εργονομία του διευκολύνει την προσαρμογή σε οποιαδήποτε ανατομική περιοχή. Το διαφανές υλικό διευκολύνει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο και την όραση του υφάσματος και την άνεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Ανάλογα με την περίπτωση, χρειάζονται μεταξύ 3 και 6 συνεδριών με διάστημα 45 ημερών μεταξύ τους. Σε 15 ημέρες θα παρατηρηθεί μείωση του λίπους. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 20 έως 60 λεπτά, ανάλογα με το βάθος του λιπώδους ιστού και την περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία. Δεν υπάρχει ανάγκη για άμεση λεμφική παροχέτευση στη συνεδρία. Μέχρι 2 ζώνες ανά συνεδρία.

  • Εύκολος χειρισμός
  • Ασφαλείς και αποτελεσματικές παράμετροι.
  • Θερμοκρασία Criolipolisis έως – 9º C.
  • Θερμοκρασία θέρμανσης έως + 45º C.
  • Αυτο-καθαρισμός του κυκλώματος αναρρόφησης σε 3 λεπτά.
Το IR CRYOLIP PRO επιτρέπει μια ανώδυνη, άνετη, μη επεμβατική, ασφαλή και χωρις μώλωπες εφαρμογή στην περιοχή θεραπείας, καθώς και μεγαλύτερη ικανότητα ψύξης του αριθμού των λιποκυττάρων σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα κρυολιπόλυσης.