UTSUKUSY – Cafeine

105.00

Κωδικός προϊόντος: 024 Κατηγορίες: ,

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΑΦΕΪΝΗ

BODY LIPOLYTIC

BIOLOGICAL 10.0 – ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ

Μειώνει το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα ενεργοποιώντας τη λιπόλυση (κινητοποίηση λιπαρών οξέων). Η καφεΐνη αυξάνει τη λιπόλυση αναστέλλοντας την κυκλική νουκλεοτιδική φωσφοδιεστεράση, η οποία είναι υπεύθυνη για την κατάλυση της μετατροπής του κυκλικού AMP σε AMP. Οι υψηλές συγκεντρώσεις κυκλικού AMP στους ιστούς ενεργοποιούν τη λιπάση και προάγουν τη λιπόλυση.

ΣΥΝΘΕΣΗ: 5% ΚΑΦΕΪΝΗ
Η καφεΐνη έχει διεγερτική δράση και αυξάνει την κινητοποίηση των ελεύθερων λιπαρών οξέων στην κυκλοφορία του αίματος. Είναι ικανό να διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και συγκεκριμένα προωθεί την υδρόλυση των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερίνη, η οποία μειώνει την αποθήκευση του λιπώδους ιστού.
Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο φαινόμενο της κυτταρίτιδας στο οποίο, λόγω διαταραχής της μικροκυκλοφορίας, τα λιποκύτταρα διεγείρονται να συνθέσουν και να συσσωρεύσουν υψηλότερες ποσότητες τριγλυκεριδίων με αποτέλεσμα την αύξηση του μεγέθους των κυττάρων.
Έχει επίσης διουρητική δράση, η οποία βοηθά στον έλεγχο της κατακράτησης υγρών που σχετίζεται με την κυτταρίτιδα. Η καφεΐνη αποστραγγίζει τα λιπώδη κύτταρα, συσφίγγει και τονώνει το δέρμα και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας ακόμη περισσότερο. Η διουρητική δράση βοηθά στην απομάκρυνση του νερού από τα λιποκύτταρα, μειώνοντας έτσι το μέγεθός τους.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ : πόδια, κοιλιά, γλουτοί, χέρια και πλάτη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:  • Θήκη 10 x 10 ml

• Η κυτταρίτιδα σε όλες τις μορφές και βαθμούς εξέλιξής της.
• Μείωση όζων τοπικού λίπους.
• Μειώστε τις περιοχές που είναι ανθεκτικές στην άσκηση και τη δίαιτα.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ .
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΝΕΡΟ.
ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΟ.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΕ.
ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

Για όλους τους τύπους δέρματος.
δερματολογικά ελεγμένο
*Χωρίς paraben
* Χωρίς αλκοόλ
* Χωρίς λάδια
Μη ΓΤΟ (μη γενετικά τροποποιημένο). Χωρίς ΣΕΒ (χωρίς συστατικό ζωικής προέλευσης).
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ χρήση

Πώς να το εφαρμόσετε;

Εφαρμόστε με εικονική μεσοθεραπεία, Enpitsu Plus ή Derma Pen.
Συνέργεια με συσκευές και συστήματα διαδερμικής διείσδυσης (microneedling, ηλεκτροδιάτρηση, ιοντοφόρηση, υπερηχογράφημα, σπηλαιοποίηση, IR θερμοθεραπεία κ.λπ.).

Τα Συστατικά μας

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, CAFFEINE, ALCOHOL DENAT., PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CELLULOSE, POTASSIUM CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20.