Orange Blue Λοσιόν

22.25

Κωδικός προϊόντος: 51004 Κατηγορίες: ,


ΛΟΣΙΟΝ
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ

Κωδικός 51004 ml 200
Ενεργά συστατικά: βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ

Αντιοξειδωτική Λοσιόν Αντι-ρυτίδική χωρίς Αλκοόλ, δίνει μια άμεση και ευχάριστη αίσθηση άνεσης και ευεξίας: καταπραΰνει, τονώνει και αναζωογονεί κάθε τύπο δέρματος, ενισχύει και αποκαθιστά το “επιδερμικό προστατευτικό φράγμα”, εξασφαλίζοντας προστασία και έντονο αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Η συνδυασμένη παρουσία Υαλουρονικού Οξέως, Βιταμίνης C και Goji Berries επιτρέπει σε αυτή τη συγκεκριμένη καλλυντική σύνθεση να ενισχύσει, να διεγείρει και να ρυθμίσει τις λειτουργίες και τις διαδικασίες ενυδάτωσης που είναι χαρακτηριστικές του δέρματος καθώς και η φυσική του μεταβολική δράση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua, Glycerin, Sorbitol, Lycium barbarum fruit extract, Parfum, Sodium hyaluronate, Propylene glycol, Sodium ascorbyl phosphate, Dehydroacetic acid, Trideceth-10, Phenoxyethanol, Limonene, Benzyl alcohol, Tetrasodium EDTA, Linalool, Amyl cinnamal, Hexyl cinnamal, CI 42080.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Μετά τον καθαρισμό με το Cleansing Milk, εφαρμόστε το τονωτικό Anti-Wrinkle Antioxidant στο δέρμα με ένα δίσκο βαμβάκι για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη των ακαθαρσιών και να αποκαταστήσει το φυσιολογικό pH του δέρματος. Μασάζ με ελαφρές κινήσεις και χτυπηματα για να διευκολύνετε την πλήρη απορρόφηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…