07 Μαρ

PROBIOTIC COMPLEX

PROBIOTIC COMPLEX


PROBIOTIC ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
– ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ –
ANTI ΓΗΡΑΝΤΙΚΗ – ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το ανθρώπινο σώμα κατοικείται από αναρίθμητα βακτήρια (που αποτελούν πάνω από τό 3% τού σωματικού βάρους), συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού από “καλά βακτήρια” που συνυπάρχουν στο σώμα μας χωρίς να το καταστρέφουν.

Αυτή η ομάδα μικροοργανισμών ορίζεται ως Microbiota.

Το δέρμα μας καλωσορίζει επίσης πολλές κοινότητες βακτηρίων, πάνω από 500 είδη:
τά δερματικά Microbiota, είναι ένα πολύτιμο σύστημα προστασίας που συμβάλλει στην την άμυνα μας.
Τα καλά βακτήρια που κινούνται στην επιφάνεια, δημιουργούν θετικές σχέσεις που του επιτρέπουν να προστατεύσει τον εαυτό του από εξωτερικές επιθέσεις ή ερυθρότητα και να διατηρηθεί υγιές και ζωτικό.
Λόγω της φυσικης προδιάθεσης να πιστεύουμε ότι τα βακτήρια είναι όλα κακά, χρησιμοποιούμε συχνά επιθετικά καλλυντικά και με μια ισχυρή δράση καθαρισμού για βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Η ομορφιά του δέρματός μας, ωστόσο, συνδέεται στενά με την ισορροπία των μικροοργανισμών πού το συμπληρώνουν, οι οποίοι αποτελούν μια πρώτη γραμμή άμυνας έναντι των εξωτερικών απειλών, εάν το βακτηριακό οικοσύστημα είναι ισορροπημένο και διαφοροποιημένο, το δέρμα παραμένει υγιές.
Οι νέες καινοτομίες στα καλλυντικά είναι συνεπώς η χρήση των συστατικών που προστατεύουν την κοινότητα των καλών βακτηριδίων και του μικροβιακού δέρματος. Αυτός ο τύπος προσέγγισης ανοίγει το δρόμο για τη χρήση νέων συστατικών όπως τα Prebiotics. Και εδώ γεννιέται η νέα μας σειρά Probiotic Complex, μια γραμμή αυτοεξυπηρέτησης βασισμένη σε ένα πρεβιοτικό σύμπλοκο που προέρχεται από τη ζύμωση της Κολλοειδούς Βρώμης που έχει συνεργιστική δράση, αναστέλλοντας την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων και αυξάνοντας τους ωφέλιμους οργανισμούς (καλό βακτήρια), ευνοώντας με γλυκό τρόπο την ανάπτυξη αυτού τού CUTANEOUS MICROBIOMA.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ PROBIOTIC COMPLEX.

* Τά Prebiotics είναι ένα 100% φυσικό συστατικό που δρα ως προστατευτικό στρώμα στο δέρμα, εμποδίζοντας την υγρασία για μια πιο ακτινοβόλο, ενυδατωμένη και ισορροπημένη εμφάνιση.

* Τά Prebiotics καταπολεμούν την επίθεση των ελεύθερων ριζών και των κακών βακτηρίων. Βοηθούν επίσης στη μείωση της εμφάνισης ερυθρότητας και ερεθισμού και μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της φωτεινότητας και του τόνου του δέρματος.

* Όπως τα “καλά βακτήρια” βοηθούν στην ηρεμία του στομάχου, τα Probiotics εχουν δοκιμασθεί επίσης κλινικά οτι βοηθούν στο να καλμάρουν το καταπονημένο δέρμα.

* Τα Prebiotics βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ της ΣΕΙΡΑΣ PROBIOTIC COMPLEX

– Λειτουργούν ως φυσική προστατευτική ασπίδα..

– καλμάρουν και ηρεμούν το δέρμα.

– Αυξάνουν την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας.

– Αντίτίθενται στα «σημάδια γήρανσης».

51190 – BIFASIC MICELLAR WATER, 200 ml : αφαίρεση make up χωρίς ξέπλυμα για όλους τους τύπους δέρματος.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο συνδυάζει την περιβάλλουσα αισθητικότητα ενός ελαίου με την αποτελεσματικότητα ενός micellar make-up remover που εξαλείφει γρήγορα οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ, ακόμη και αδιάβροχο. Με ενεργά Prebiotics που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος
και καταπολεμώντας την επίθεση των κακών βακτηρίων, εξασφαλίζει σε μία απλή κίνηση: βαθύ καθαρισμό, τόνωση και άμεση άνεση, την ενυδάτωση, αναζωογόνηση, αντιοξειδωτική και κατά των ελευθέρων ριζών δράση.

51191 – PROBIOTIC ΚΡΕΜΑ 50 ml : Αντιοξειδωτική – Ενυδατική – Αδιαφανής + Φίλτρο UVB.
με ενεργά πρεβιοτικά, συνένζυμο Q10, ενεργά εκχυλίσματα θαλάσσης, κακάο και γλυκό αμυγδαλέλαιο

με την ισχυρή αντιοξειδωτική, αδιαφανή και σούπερ ενυδατική δράση της, είναι μια πραγματικά καλλυντική θεραπεία που διατυπώνεται με τα πιο σύγχρονα συστατικά, φυσικά και συμβατά.
Διαμορφωμένη με Coenzyme Q10, ενεργά θαλάσσια εκχυλίσματα, κακάο και γλυκό αμυγδαλέλαιο, επιβραδύνει τη διαδικασία σχηματισμού ρυτίδων. Τα δραστικά προβιοτικά εκτελούν επίσης προστατευτική λειτουργία, ευνοώντας την αναγέννηση του δέρματος και συμβάλλοντας στην εξουδετέρωση του πολλαπλασιασμού των παθογόνων βακτηρίων.

51192 – PROBIOTIC FACE SERUM 30 ml:
 Προστατευτική – Αντιρυτιδική – Φωτεινή, με ενεργά πρεβιοτικά, βλαστοκύτταρα σταφυλιών, αφρικανική κιγκέλια και ενεργά θαλάσσια εκχυλίσματα.

Ένα πολύ ελαφρύ, εξαιρετικά συμπυκνωμένο προϊόν που επιτρέπει την υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών όπως τα βλαστοκύτταρα Αμπέλου, τα ενεργά εκχυλίσματα θαλάσσης, το African Kigelia και τα Prebiotics που αλληλεπιδρούν με τις διαδικασίες της κυτταρικής προστασίας και αναδόμησης.
Ιδανικό για έντονα αφυδατωμένο και στρεσσαρισμένο δέρμα, με απώλεια σταθερότητας και ελαστικότητας, περιέχει ένα αληθινό κοκτέιλ δραστικών συστατικών με σβήσιμο δίψας, αντιοξειδωτικό, αντιρυτιδικό και με ιδιότητες αναδόμησης που δρουν ενάντια στα σημάδια της γήρανσης.

51197 – PROBIOTIC BODY CREAM 250 mlμέ Active Prebiotics, Sweet Almond Oil, Shea Butter καί Wheat Germ Oil.

Probiotic κρέμα σώματος πλούσια σε φυσικούς παράγοντες που διατηρούν και αποκαθιστούν την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος, ευνοώντας την άμεση αίσθηση ευεξίας και ένα απίστευτο “μεταξωτό αποτέλεσμα”. Με λάδι γλυκού αμυγδάλου, βούτυρο Shea και λάδι σπέρματος σίτου, εκτός από μια υπερ-ενυδατική και ελαστική δράση, εξασφαλίζει μια προστατευτική λειτουργία, που αντιπροσωπεύει μια περαιτέρω υπεράσπιση για το δέρμα χάρη στα προβιοτικά που περιέχει.
Απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό, αλλά βελούδινο και με ευχάριστο άρωμα.

51193 – PROBIOTIC BB CREAM 6 in 1 – 50 ml  MEDIUM LIGHT – Ενυδατική – Μαλακτική – Προστατευτική – Εξισορρόπηση με αντιηλιακό,

51194 – PROBIOTIC BB CREAM 6 in 1 –  50 ml MEDIUM Ενυδατική – Μαλακτική – Προστατευτική – Εξισορρόπηση με αντιηλιακό,

51195 – PROBIOTIC BB CREAM 6 in 1 –  50 ml GOLDEN Ενυδατική – Μαλακτική – Προστατευτική – Εξισορρόπηση με αντιηλιακό,

with Active Prebiotics, Coenzyme Q10, Shea Butter.

Ένα πολύχρωμο, καταπραϋντικό και πολυ-ευεργετικό καλλυντικό που καλύπτει το πρόσωπο με ενα φωτιζόμενο πέπλο που ενισχύει την ακτινοβολία. Η νέα κρέμα BB τής Capri Beauty Line αποτελείται από δραστικά πρεβιοτικά που καταπραΰνουν και χαλαρώνουν την ακμή και την ερεθισμένη επιδερμίδα, καθώς και την αντίθεση των σημείων γήρανσης. Σε μια εφαρμογή ενυδατώνουν, προστατεύουν, αδιαφανώς, και φωτίζει ομοιόμορφαν καί φυσικά κρύβωντας τις ατέλειες του δέρματος. Εμπλουτισμένη με Coenzyme Q10 για αντιοξειδωτική δράση, και με το ηλιακό φίλτρο, είναι χρωματισμένα με ορυκτές χρωστικές ουσίες και διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις.
Χωρίς παραφίνες, βαζελίνη και παραμπέν, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

PREBIOTICS (ουσίες ικανές να ενεργούν ως θρεπτική πηγή για τα καλά βακτήρια του δέρματος) που λαμβάνονται με τη ζύμωση βρώμης μέσω βακτηρίων Lactobacilli.

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

COENZYME Q10

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΙΓΕΛΙΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ GRAPEFRUIT

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΑ

06 Μάι

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

LEVOCARNITINE + DERMA IR + IR CRYOLIP PRO

ΑΜΠΟΥΛΑ LEVOCARNITINE
Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που βοηθά το σώμα να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια.
Η L-καρνιτίνη προάγει την αποικοδόμηση των τριγλυκεριδίων στα μιτοχόνδρια, κυτταρικά όργανα υπεύθυνα για την εκτέλεση της εν λόγω λειτουργίας, μέσω ενός κυτταρικού αποτελέσματος μεταφοράς.
Με αυτόν τον τρόπο ο μεταβολισμός και η καύση λίπους αυξάνεται και παράγεται θερμότητα στην περιοχή εφαρμογής.
Προωθεί την εξάλειψη των κυττάρων που αποτελούν τον τοπικό λιπώδη ιστό.
Ενδείκνυται για να μειώσει τα παχάκια και δύσκολες πτυχές.
Είναι επίσης ένας καλός σύμμαχος ενάντια στις ραγάδες, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση των ιστών καθώς διαλύει σταδιακά τις λιπώδεις συσσωρεύσεις που αποτελούν μέρος της κυτταρίτιδας.
Η L-Καρνιτίνη είναι ένα καλλυντικό που εκτός από το γεγονός ότι έχει ένα δραστικό αποτέλεσμα στό δέρμα έχει μια καλλυντική δραστηριότητα αναγνωρισμένη ως αντικυτταρίτιδα και διεγείρει την καύση του λίπους.

DERMA IR
Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία της microπρακτικής που αποσκοπεί στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου στο σώμα.
Το Derma IR χρησιμοποιεί κεφαλές μιας χρήσης με αποστειρωμένα άκρα χειρουργικού χάλυβα 9, 12 και 36 βαθμών. Το βάθος του Derma IR, μπορεί να ρυθμιστεί από 0.25mm σε 1.50mm για αισθητική χρήση και έως 2.5mm για αποκλειστική ιατρική χρήση.
Μια πρωτοποριακή δερματική θεραπεία που καλύπτει τις ατομικές ανάγκες του πελάτη και εφαρμόζεται σε διαφορετικές περιοχές θεραπείας, διευκολύνοντας την εργασία γύρω από τα περιγράμματα του προσώπου και τις ευαίσθητες περιοχές.
Τα άκρα ανοίγουν μικροκανάλους που διευκολύνουν τη διαδερμική απορρόφηση
των πολύ αποτελεσματικών τύπων καλλυντικων με αναδιάρθρωση
και αναγέννηση.

CRIOLIPOLYSIS PRO
Η κρυολιπόλυση υπήρξε μια σημαντική ανακάλυψη στις θεραπείες για τη μείωση του τοπικού λίπους. Η εφαρμογή εκλεκτικού κρυώματος στους ιστούς παράγει κυτταρικό θάνατο ή απόπτωση στα λιπώδη κύτταρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας τα λιπώδη κύτταρα κατακερματίζονται σε μικρά κυστίδια και με τον τρόπο αυτό, εύκολα απομακρύνονται από τον οργανισμό. Ο στόχος είναι να μειωθεί το πάχος του λίπους χωρίς να καταστραφούν οι περιβάλλοντες ιστοί. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης χάνει όγκο με σταθερό και προοδευτικό τρόπο. Ο εξοπλισμός IR Cryolip PRO διαθέτει αποκλειστικό σύστημα αναρρόφησης που εμποδίζει τον σχηματισμό μωλώπων κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προωθώντας την κυκλοφορία. Επιπλέον, ο εφαρμοστής παρέχει θερμότητα κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών για να αποσυμπιέσει τις πιο δύσκολες ακαθαρσίες και ταυτόχρονα μια μεγαλύτερη ομάδα λιπαρών λιποκυττάρων για να ευνοήσει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

1η εβδομάδα: Κρυολιπόλυση
2η εβδομάδα: DERMA IR + LEVOCARNITINE
3η εβδομάδα: DERMA IR + LEVOCARNITINE
4η εβδομάδα: DERMA IR + LEVOCARNITINE

Εφαρμόστε αυτό το πρωτόκολλο για 12 εβδομάδες.

ΒΗΜΑ πρός ΒΗΜΑ:

ΒΗΜΑ 1 – ΥΓΙΕΙΝΗ

Προετοιμάστε το δέρμα ξεκινώντας από την υγιεινή της περιοχής, εφαρμόζοντας τα προϊόντα προεπεξεργασίας PERLAGE:

Η λοσιόν καθαρισμού, το μαλακό γαλάκτωμα που συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος, διώχνει τις ακαθαρσιες χωρίς να προκαλεί επιθετικότητα στο δέρμα.
Τονωτικό που αποτελείται από ιχνοστοιχεία, ρεσβερατρόλη, γλυκόζη και φρουκτόζη από χυμό σταφυλιού. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

ΒΗΜΑ 2 – ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμογή του Derma IR με λεβοκαρνιτίνη ή κρυολιπόλυση σύμφωνα με την εβδομάδα.

ΒΗΜΑ 3 – ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Τελειώστε τη θεραπεία με την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας PERLAGE. Χαμηλού λίπους γαλάκτωμα που αποτελείται από αποστάγματα και φυσικά εκχυλίσματα πλούσια σε οργανικό ιώδιο και γλυκοσίδες, κυρίως σαπωνίνες και hesperidins, όλα με αποδεδειγμένη δράση για την ακαμψία του συνδετικού ιστού. Παράγουν ενέργεια αποστράγγισης που εξαλείφει τη συσσώρευση υγρών και λιπών.

04 Μάι

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

Wellness και OHB θεραπεια ομορφιας!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ?

Η καθαρότητα του οξυγόνου και η δύναμή του πάνω στο σώμα μας είναι μια πολύ μοντέρνα αποψη αυτή τη στιγμή, τόσο ώστε υπάρχουν πολλές θεραπείες στις οποίες η βάση είναι το οξυγόνο και οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της υγείας μας. Αυτή είναι η περίπτωση προηγμένων θεραπειών με υπερβαρικό οξυγόνο. Πρόκειται για μια νέα θεραπεία που βασίζεται στην ειδική χρήση του οξυγόνου για την αναζωογόνηση των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και των διαφόρων συστημάτων του σώματός μας, επιτυγχάνοντας έτσι πλήρη ευημερία.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ OHB

Ο πελάτης αναπνέει 100% οξυγόνο ενώ παραμένει σε ηρεμία μεσα στην κάψουλα, σε πίεση μεγαλύτερη από την ατμοσφαιρική.
Το οξυγόνο διαλύεται στο πλάσμα του αίματος. Η πίεση δρα άμεσα σε αυτή τη διαδικασία, διότι εξασφαλίζει ότι το αίμα μπορεί να μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα μέρη του σώματός μας, που είχαν αρχίσει να επιδεινώνονται από την έλλειψή του.Τα οφέλη για το σώμα μας είναι πολλά, καθώς οι ιστοί μας ανανεωνονται και μαζί τους η γενική μας κατάσταση, τόσο η σωματική όσο και η αισθητική.

Η θεραπεία διαρκεί μεταξύ 1 και 2 ωρών και μπορεί να επαναληφθεί μεταξύ 5 και 7 φορές την εβδομάδα.Υπερβατική κάμερα πάει

ΟΦΕΛΗ

  • Βελτιώνει τη φυσική, ψυχική και σεξουαλική απόδοση.
  • Καταπολέμηση της κούρασης και των κακών
    συνηθειών.
  • Βοηθά στην αποκατάσταση των πλαστικών
    χειρουργικών επεμβάσεων.
  • Ανάκτηση μετά την άσκηση.
  • Αυξημένη αθλητική απόδοση.
  • Βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα.
  • Βελτιστοποίηση του κυτταρικού μεταβολικού
    καθεστώτος.
  • Αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου.
  • Βοηθάει στο να κοιμηθείτε καλύτερα.
  • Γενική ευημερία.
  • Μειώνετε το άγχος.
  • Βοηθάει στην καθυστέρηση της γήρανσης.
  • Καταπολεμά λοιμώξεις και φλεγμονές.
  • Μειώνει τους τραυματισμούς
  • Βελτιώνει την υγεία των ζωτικών ιστών.
  • Αυξάνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Αυξάνει την αντιοξειδωτική ισχύ του οργανισμού.
Υπερβατική κάμερα πάει

ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

  • Ενυδατική, βαθιά ενυδατωση.
  • Στερεότητα και γραμμές έκφρασης.
  • Σημάδια γήρανσης και ρυτίδων.
  • Θεραπευτική επίδραση στην κατεστραμμένη επιδερμίδα
  • Βοηθά στην εξάλειψη των ακαθαρσιών.
  • Αποφεύγετε τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων.
  •  Φροντίζει την εξαλειψη της Ακμής του δέρματος.
  • Διαγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Επιταχύνει την αναγεννητική διαδικασία.
  • Καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.
  • Διευκολύνει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών.
  • Καθυστερεί την εμφάνιση των σημείων γήρανσης.
  • Ενοποιεί την υφή του δέρματος.
  • Μειώνει το μέγεθος των πόρων.
  • Επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

OHB ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΠΕΚΙΑ

Είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επιτυγχάνεται η διέγερση του θύλακα της τρίχας και η οξυγόνωση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η αύξηση του βάρους σχετίζεται με το υψηλό ποσοστό ρύπανσης στις πόλεις και την καθιστική ζωή. Με την αναπνοή μολυσμένου αέρα, το κοιλιακό λίπος διπλασιάζεται, οπότε η θεραπεία με οξυγόνο έχει γίνει μια εναλλακτική λύση για την εξάλειψη του υπερβολικού λίπους από την κοιλιά και τη βελτίωση του μεταβολισμού. Επιτυγχάνει επίσης τα αποτελέσματα ενεργοποίησης και βελτιώνει τη θεμελιώδη αθλητική απόδοση για την εξάλειψη των θερμίδων και τη μείωση του βάρους.

17 Απρ

Θεραπειες RBC Capilar

Θεραπείες στην καμπίνα με το Serum RBC Capilar

Ο  Ορός RBC, Παράγοντας Ανάπτυξης τριχοειδούς επιτυγχάνει βέλτιστα
αποτελέσματα μόνο με την εφαρμογή του πριν τον ύπνο, αλλά αν ενισχύθεί
με τριχοειδές οξυγόνο, ραδιοσυχνοτήτες και / ή η εισαγωγή των ενεργών
συστατικών με microπαρακέντηση , θα φέρει άμεσα αποτελέσματα και
πιο ανθεκτικά , αφού καθαρίζοντας σε βάθος και διεγείροντας τον τριχοειδή
πετυχαινουμε την αναγέννηση από μέσα.

Αυξάνετε την αποτελεσματικότητά του με τις αποκλειστικές θεραπειες καμπίνας
RBC Serum
με συσκευές IR Technics.

Αποκλειστικά πρωτόκολλα.

Επεξεργασία με εξοπλισμό οξυγόνου IR OXIGEN PEEL

Το πρώτο πράγμα που
πρέπει να κάνουμε είναι
να προετοιμάσουμε το
τριχωτό της κεφαλής.
Θα το κάνουμε με εξοπλισμό
οξυγόνου , έτσι ώστε
ταυτόχρονα να έχει
καθαριστικό αποτέλεσμα,
να απομακρύνουμε την περίσσεια λίπους και κάθε άλλο είδος αποβλήτων.
Παράγει επίσης ένα αποτέλεσμα απολέπισης έτσι ώστε το τριχωτό της
κεφαλής να είναι πιο δεκτικό και η διείσδυση των ενεργών συστατικών
να είναι ευκολότερη.

Θεραπεία με εξοπλισμό ραδιοσυχνότητας  IR RF BASIC

Η ραδιοσυχνότητα εκπέμπει
ηλεκτρομαγνητικά κύματα
που διεγείρουν την κυκλοφορία
του αίματος στο τριχωτό της
κεφαλής. Παρέχει περισσότερα
θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο
στο θυλάκιο των τριχών.
Μια άλλη ιδιαιτερότητα είναι
η επανενεργοποίηση της τρίχας
που έχουμε μιμηθεί την ενίσχυση του θύλακα, ενώ ασκεί μια περιφερειακή
αγγειοδιασταλτική επίδραση.
Αυτό στη συνέχεια θα διευκολύνει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών.

Θεραπεία με microπαρακεντηση Derma IR

RBCDERMA-01Αυτόματο σύστημα εφαρμογής
μικροσωματιδίων για την εισαγωγή
των ενεργών συστατικων.
Η τεχνική microπαρακεντησης
παράγει μια μικρή ελεγχόμενη
επιθετικότητα του δέρματος
του τριχωτού της κεφαλής,
διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό
των ινοβλαστών του δέρματος ενώ διευκολύνει τη διαδερμική απορρόφηση
των δραστικών συστατικών. Χρησιμοποιήστε μια κεφαλή μίας χρήσης με 36
αποστειρωμένα χείλη χειρουργικού χάλυβα και ένα μετρητή 32G.

Εάν θέλετε να εισαγάγετε αυτές τις θεραπείες στο κέντρο ή
το σαλόνι σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

15 Απρ

DERMA IR

DERMA IR
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ.
Η τεχνική μικροπαρακέντησης διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου για να
επιτυχετε το lifting και την αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς και την
παροχή των πολυτιμων συστατικων και αισθητικές ιατρικές φόρμουλες
της IR Φαρμακευτικής.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Γραμμές έκφρασης.
Ρυτίδες.
Ραγάδες.
Ουλές.
Φωτογήρανση.
Διασταλμένοι πόροι.
Σημάδια ακμής.
Υπερπηκτοποίηση.
Rosacea.
Αλωπεκίαση.
Κυτταρίτιδα.
Σακκουλες και μαύροι κύκλοι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ DERMA IR + ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
DERMA IR + LEVOCARNITINE.
Βοηθά το σώμα να μετατρέψει
το λιπος σε ενέργεια.

PHOSPHATIDYLCHOLINE & DEOXYCHOLATE.
Λίπος που βρίσκεται στην
κοιλιά, τους γλουτούς και τα
πόδια. Τοπική χρήση.

 

DERMA IR + IR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

FIRMING

DERMA IR + COLLAGEN FIRM.
Σύστημα αναδιάρθρωσης και
σύσφιξης.

DERMA IR + SILICON & DMAE. Εργαστείτε για να μειώσετε
τις ατέλειες του δέρματος τις
ραγάδες, καθώς και περιπτώ-
σεις χαλάρωσης.

CELLULITE
DERMA IR + CAFFEINE.
Μειώστε το σωματικό λίπος. Μείωση της φλούδας πορτοκαλιού

DERMA IR + COUMARIN PLUS.
Συνήθως χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατακράτησης υγρών.

DERMA IR + ARTICHOKE.
Αυτή η επεξεργασία εχει αποστειρωτικές και διουρητικές ιδιότητες.
Βοηθώντας να εξαλειφθούν τα υγρά και οι τοξίνες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ
ΧΗΜΙΚΟ PEEL
Ο συνδυασμός αμυγδαλικού και γαλακτικού οξέος επιτρέπει
να κάνουμε χημικo peel μη επεμβατικο και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Προσφέρουμε ειδική εκπαίδευση με την αγορά του
Derma IR + IR PHARMAESTHETICS. Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ανακύκλωση
και εργαστήρια προχωρημένου επιπέδου.
Καλύπτουμε τα κέντρα κατάρτισης και τις ανάγκες των χειριστών ώστε
να μπορούν να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση.
Βρισκόμαστε σε συνεχή ανάπτυξη νέων μορφών εφαρμογής, νέων θεραπειών
και νέων κοκτέιλ.
Θεραπείες με εξαιρετικά, κερδοφόρα και εύκολα υλοποιήσιμα αποτελέσματα.

15 Απρ

COLOR BEAUTY MASK

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΣΚΑ  COLOR BEAUTY MASK?

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ LED ΜΕ 7 ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι η εφαρμογή στο δέρμα του προσώπου ενός ειδικού φωτισμού με φώτα LED.
Αυτή η λυχνία LED περιλαμβάνεται μεταξύ ενός ειδικού φάσματος φωτός για να δημιουργηθεί μια αντιγηραντική επίδραση στο δέρμα.
Οι ακτίνες φωτός που εκπέμπουν είναι ευεργετικές, καθώς δεν περιέχουν ακτινοβολίες UV. Χάρη σε αυτό έχουμε ένα νεώτερο, πιο υγιές και πιο λαμπερό δέρμα.
Η μάσκα προσώπου με LED, η σημασία της οποίας είναι η δίοδος εκπομπής φωτός, την χρησιμοποιώ με συγκεκριμένα μήκη κύματος χαμηλής έντασης και προγραμματίζω τις λυχνίες LED έτσι ώστε να εκπέμπουν σωστά και συγκεκριμένα μήκη κύματος. Το δέρμα έχει την ικανότητα να απορροφά το φως και το χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας για την τόνωση της κυτταρικής αναγέννησης.
Τα LEDS εκπέμπουν ενέργεια με τη μορφή πολύ αποτελεσματικού φωτός για διάφορες θεραπείες, οπότε η εφαρμογή της είναι πολλαπλή.
Ανακαλύφθηκε από τη NASA για να θεραπεύσει τις πληγές των αστροναυτών
στο διάστημα.

ΟΦΕΛΗ
Το φως LED που εφαρμόζεται στο δέρμα παρέχει ενέργεια ικανή να διεγείρει τους
ιστούς για να αποκτήσετε ένα υγιές, και αναζωογονημένο δέρμα, με αύξηση της
φωτεινότητας και της ενυδάτωσης και να πάρει εναν πιο σταθερό και πιο
ομοιόμορφο τόνο.

ΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ LEDS;
Διεγείρουν τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης. Εξαλείφει την κολλαγενάση,
το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη γήρανση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • HANDS – FREE θεραπεία, μπορείτε να παρακολουθήσετε άλλους πελάτες ταυτόχρονα.
  • Εύκολο στη χρήση με έλεγχο.
  • Πρόγραμμα ελέγχου μέγιστης ισχύος.
  • Ευφυής σχεδιασμός.
  • Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής θεραπεία για πελάτες
  • Ρυθμιζόμενη συχνότητα της οθόνης.

Χαρακτηριστικά επεξεργασίας:

  • Δεν είναι επεμβατική ή ενοχλητική.
  • Χαλαρωτικό.
  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες.
  • Κάνει σε αρκετές συνεδρίες, μεταξύ 5 και 12.
  • Τα αποτελέσματα αρχίζουν να παρατηρούνται από την πρώτη συνεδρία.
  • Η διάρκεια των συνεδριών είναι 15-20 λεπτά.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεμονωμένη θεραπεία ή σε συνδυασμό
    με άλλες θεραπείες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ LED:
Κόκκινο φως: (620-750nm): Διεγείρει την ανάπτυξη κολλαγόνου.
Το κολλαγόνο είναι μια βασική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για την επισκευή των
κατεστραμενων ιστων, βοηθά στην εξάλειψη λεπτών γραμμών και κλείνει τους πόρους
Μπλε φως: (476-795nm): Εξαλείφει τα βακτήρια ακμής, λόγω της υψηλής συνάφειας
με το μήκος κύματος, το μπλε φως μπορεί να σκοτώσει τις πορφυρίνες.
Επίσης, το μπλε φως έχει δράση ηρεμίας, που είναι πολύ αποτελεσματική για
υπερευαισθησία.
Η θεραπεια Αντι-ακμής, σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν στίγματα και σπυράκια.
Αποτρέψτε την έξαρση της ακμής.
Θεραπεία κατά της ακμής, ελαχιστοποιεί τις ουλές.
Πράσινο φως: (495-570nm): Το πράσινο φως μπορεί να ισορροπήσει την χρωστική
ουσία το χρώμα και τη μείωση γραμμών έκφρασης, εφαρμόστε μια θεραπεία
φωτοευαίσθησης και επιταχύνετε τη διαδικασία απομάκρυνσης λεκέδων στο δέρμα.
Μωβ φως: (380-450nm): συνδυάζει κόκκινο φως και μπλε φως, η οποία συνδυάζεται
με δύο πολύ αποτελεσματικές θεραπείες.
Ιδιαίτερα έχει καλή επίδραση στην θεραπεια της ακμής.
Κίτρινο φως: (570-590nm): Οξυγονώνει το δέρμα και τα κύτταρα του, βοηθώντας
τους να αναπληρώσουν την ενέργεια τους, εκτελώντας λεμφατική αποστράγγιση
προσώπου, βελτιώνοντας τις ρυτίδες, το τραχύ δέρμα κλπ.
Ανοιχτό μπλε φως: (450-475nm): μπορεί να αυξησει σταδιακά την κυτταρική
ενέργεια, έχοντας καλό ρόλο στη διευκόλυνση του μεταβολισμού.
Λέιζερ ή λευκό φως: Διεισδύει στο δέρμα με αρκετή ένταση, έτσι επιταχύνει το
μεταβολισμό των ιστών, Βοηθά στην εξάλειψη των λεκέδων, βελτιώνει την
εμφάνιση λεπτών γραμμών και αναζωογονεί το δέρμα δραματικά.
Τα αποτελέσματα της Μάσκας LED παρατηρούνται από την πρώτη θεραπεία:
σε περίπου 20 λεπτά στην καμπίνα θα απολαύσουμε ένα πιο υγιές, φωτεινότερο, πιο ενυδατωμένο, πιο σφριγηλό και πιο ομοιόμορφο δέρμα.
Αν και λογικά για παρατεταμένα
και πιο εμφανή αποτελέσματα, απαιτούνται
αρκετές συνεδρίες, συνήθως μεταξύ 5 και 12.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Καθαριστε το προσωπο, σκουπίστε απαλά και στεγνώστε το δέρμα του προσώπου με μια πετσέτα.
  2. Πάρτε τη μάσκα και τοποθετήστε την ελαστική ταινία και στις δύο πλευρές του κεφαλιού. Συνδέστε τη μάσκα.
  3. Πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για να ανάψουν οι ενδεικτικές λυχνίες.
  1. Πατήστε το κουμπί του επιλογέα χρώματος: κόκκινο, μπλε, πράσινο, μοβ, κίτρινο, ανοιχτό μπλε και λευκό. Επιλέξτε την ώρα (συνιστάται 15-30 λεπτά) ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες. Αποφύγετε να κοιτάτε απευθείας τα LED.
    Μπορείτε να επιλέξετε την ένταση του φωτός.

5. Η μάσκα καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο, ρυθμίστε για πλήρη άνεση τη ζώνη
γύρω από το κεφάλι. Πρώτα τοποθετήστε καλά τη μάσκα και στη συνέχεια
ρυθμίστε την ένταση των φώτων οδήγησης.

6. Συνιστάται να βρείτε έναν άνετο καναπέ ή κρεβάτι, να κλείσετε τα μάτια σας και
να απολαύσετε την ηρεμία και την άνεση της μάσκας ομορφιάς.
Μην διαβάζετε βιβλία, παρακολουθείτε τηλεόραση ή χρησιμοποιείτε
ταυτόχρονα το τηλέφωνο
ή τον υπολογιστή σας όταν χρησιμοποιείτε
τη μάσκα φωτονίων.

7. Η μάσκα ομορφιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μάσκες και
καλλυντικά προϊόντα, βοηθώντας τη διείσδυση του ενεργού δέρματος.
Πρώτα πρέπει να εφαρμόσετε την καλλυντικη μάσκα ή την κρέμα, στη συνέχεια
τοποθετήστε τη μάσκα χρησιμοποιώντας το κόκκινο φως και αφήστε την για
15-30 λεπτά. Απενεργοποιήστε τη μάσκα, αφαιρέστε το καλλυντικό προϊόν και
καθαρίστε το για την επόμενη εφαρμογή.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 
διαφορετικά χρώματα ανάλογα
με 
τις ανάγκες σας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ:

  • Ασθενείς με επιληψία.
  • Προβλήματα θυρεοειδούς.
  • Αλλεργία.
  • Άτομα που λαμβάνουν φάρμακα για αλλεργίες.
  • Άτομα με τραυματισμούς
    στο δέρμα.
  • Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις
    συμβουλευτείτε το γιατρό.

 

14 Απρ

Δημόσια εικόνα Perlage

Παρουσιάζουμε τη νέα εξωτερική εικόνα των καλλυντικών οικιακής θεραπείας Perlage.  Περιέχει τα ίδια δραστικά συστατικά με την επαγγελματική γραμμή
και είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τις θεραπείες καμπίνας που εκτελούνται
στο κέντρο ομορφιάς σας.

Ενεργα συστατικα 

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ VID
Ρεσβερατρόλη
ΚΑΒΑ
Ελαιο από κουκούτσια σταφυλιού
ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
ΡΗΤΙΝΗ MAGNOLIA

Τα προιοντα Perlage  είναι μια πρωτοποριακή σειρά καλλυντικών
που ειδικεύεται στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.
Καρπός  έρευνας και ανάπτυξης των Ε & Α  βλαστικών κυττάρων αμπέλου
και cava
. Με φυτικά βλαστοκύτταρα αμπέλου φτάσαμε να βοηθήσουμε στην
πρόληψη της οξείδωσης και να αποτρέψουμε την καταστροφή των κυττάρων
και έτσι να επιβραδύνουμε τη γήρανση του δέρματος.

ACTIVE CELLS
Κρέμα προσώπου κατά της γήρανσης που εμποδίζει την εμφάνιση κοκκινίλας και
κηλίδων από την ηλιακή ακτινοβολία. Ενυδατική δράση για 24 ώρες.
Ελαφρύ αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.
Κρέμα ημέρας Ενδείκνυται για ξηρό δέρμα και με τάση κηλίδων δέρματος.
Ξεκινήστε τη θεραπεία δύο μήνες πριν την ηλιοθεραπεία και κατά τη διάρκεια
της έκθεσης.

RELAX SKIN CREAM
Αντιγηραντική κρέμα προσώπου που μειώνει το στρες του δέρματος που προκαλείται
από τον ήλιο και τη ρύπανση. Ενυδατική και θρεπτική δράση.
Αυξάνει την ένταση και δίνει σφριγηλότητα στο δέρμα, κρύβει τις ρυτίδες.
Ενδείκνυται για μη συμπιεσμένα δέρματα και με έλλειψη σταθερότητας.
Ξεκινήστε τη θεραπεία στη μετα-καλοκαιρινή περίοδο και τους χειμερινούς μήνες.
Χρησιμοποιήστε ως κρέμα νύχτας ή ως κρέμα ημέρας σε πολύ ξηρά ή σε κλίματα
με υψομετρο.

SERUM FACIAL
αποσυμφορητικό cremigel και αντιγήρανση. Ενυδατική δράση για 24 ώρες.
Μακρόχρονη δράση τανυστή.
Ιδανικό συμπλήρωμα για ώριμο δέρμα. Εφαρμόστε πριν από τις κρέμες.
Σε νεαρά δέρματα μπορεί να υποκαταστήσει τις κρέμες για την θεραπεια
του προσώπου, εχει ταχεία απορρόφηση.

SERUM ANTIARRUGAS
με φλας.

Εξαλείφει τις ρυτίδες χάρη στις microσφαίρες.
Έντονη ενυδατική και θρεπτική δράση.
Χρήση σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος.
Εφαρμόστε πριν από το μακιγιάζ. Διατηρεί τη δράση του για 6 ώρες.

CONTOUR SERUM OF EYES
Cremigel είναι αντιπηκτικό και αντιφλεγμονώδες.
Εξαλείφει τους μαυρους κυκλους απο τους οφθαλμούς.
Άμεση λειτουργία τανιστή.
Βελτιώνει την επίδρασή του εάν εφαρμοστεί κρύο.

13 Απρ

PERLAGE SPA – CAVA – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

      

SPA CAVA – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Φινίρισμα: Μια χαλαρωτική, αναζωογονητική, αντιγηραντική θεραπεία που χρησιμοποιεί τα οφέλη της αμπέλου και του αφρώδους οίνου (CAVA).

Γιατί να επιλέξουμε την cava-θεραπεια?
Για τί συνδυάζονται:
– Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Cava για τα οφέλη του δέρματος και της υγείας.
– Οι ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες του σταφυλιού για να δώσουν όγκο
& απαλότητα στο δέρμα.
– Η ισχύς φωτοπροστασίας (αντηλιακό) των βλαστικών κυττάρων αμπέλου για
την ενίσχυση, την προστασία και την επιδιόρθωση του δέρματος από τον ήλιο,
τη ρύπανση και άλλες κλιματικές συνθήκες.
– Οι απολιπαντικές ιδιότητες των σπόρων σταφυλιών για να δώσουν πίσω τη φυσική
φωτεινότητα του δέρματος.
Η θεραπεία Cava είναι μια πλήρης θεραπεία για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης
ενώ απολαμβάνετε και από τις πέντε αισθήσεις:
Γεύση με ένα ποτήρι κάβα, Αγγιγμα με μασάζ αναζωογονησης με φελλό, Οσμή με
το αρωμα του Λαδιού, Χαλάρωση με τα αιθέρια έλαια που εξαπλώνουν ένα
σαγηνευτικό άρωμα στην ατμόσφαιρα, Παρατηρηση εξεταζοντας τις φυσαλίδες
από την Cava και το λάδι να γίνετε γάλα, Ήχος χαλάρωσης με τη μουσική κατά
τη διάρκεια της θεραπείας.

Βήμα βήμα :
Για να ανοίξετε ένα μπουκάλι cava κρατάμε σταθερά τη βάση του μπουκαλιού από
τη μια πλευρά, με το άλλο χέρι να καλύπτουμε το φελλό και να γυρίζουμε σταθερά
και αργά στην άλλη πλευρά.
1 – Δινουμε στον πελάτη ένα μικρό ποτήρι cava ενώ εξηγουμε τη θεραπεία  και
τα οφέλη της. Το Cava μπορεί να σερβιριστεί με μαύρη σοκολάτα ή κόκκινα φρούτα
όπως φράουλα.
2 – Αναμιγνύουμε τη σκόνη των σπόρων σταφυλιού (20 / 25grs) με το Oil Relax
(12.5ml) για την απολέπιση του σώματος (20 λεπτά). Καθαρίστε με υγρή πετσέτα
ή στείλτε τον πελατη στο ντους.
3 – Βάζουμε σε ένα γυαλινο ποτήρι 10ml Cava και 12.5ml του Oil Relax
αναμειγνύοντας για να δημιουργήσουμε ένα ροζ γαλάκτωμα. Εφαρμόζουμε με
το χέρι ή μια παλέτα που μαζεύει όλο το σώμα με τα χέρια, φελλοί και
οποιοδήποτε άλλο επιθυμητό υλικό. (30/45 λεπτά)
4 – Χωρίς καθαρισμό, ο πελάτης πηγαίνει στο δωμάτιο τζακούζι που έχει ήδη
προετοιμαστεί με ζεστό νερό. Μόλις ο πελάτης βρίσκεται μέσα στο τζακούζι,
σερβίρουμε ένα κρύο ποτήρι cava, το υπόλοιπο cava αναμιγνύουμε με 80 / 100ml
του Oil Relax σε μια καράφα.
Εμείς κινούμαστε ελαφρώς σε κυκλικές κινήσεις μέχρι να γίνει ροζ για να χύσετε στο
τζακούζι.
Το Cava μπορεί να σερβιριστεί με μαύρη σοκολάτα ή κόκκινα φρούτα όπως φράουλα.
Ενώ χαλαρώνετε στο μπάνιο, ο πελάτης μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία
Cava, άλλες περιποιήσεις Perlage ή οποιοδήποτε χαλαρωτικό βίντεο.
Μετά το μπάνιο δεν ξεπλένουμε, στεγνώνουμε χωρίς τρίψιμο.
Το σώμα παραμένει με μεγάλη αίσθηση όγκου, απαλότητας και φωτεινότητας.

ΓΛΩΣΣΑΡΙ
Grapevine: Το όνομα της μονάδας παραγωγής του σταφυλιού και συνεπώς του οίνου.
Vine Stem cells: Τα βλαστοκύτταρα είναι κύτταρα του σώματος που δεν διαφοροποιούνται. Όταν ένας οργανισμός μεγαλώνει, τα βλαστοκύτταρα
εξειδικεύονται και διαφοροποιούνται να παίρνουν συγκεκριμένες λειτουργίες:
φύλλα, κλαδιά κλπ.
Τα βλαστοκύτταρα δίνουν την προέλευση κάθε είδους κυττάρων οποιουδήποτε
ζωντανού σώματος, αντικαθιστούν επίσης τις κυψέλες βλάβης.
Βλαστοκύτταρα, Τα βλαστοκύτταρα είναι γνωστό ότι έχουν υψηλές ιδιότητες
για την προστασία του φυτού από τον ήλιο, το κρύο και άλλες κλιματικές συνθήκες,
που είναι αυτές οι ιδιότητες που χρησιμοποιούνται για τα καλλυντικά.
Cava: Ισπανικός Αφρώδης οίνος παραγόμενος με «παραδοσιακή μέθοδο» ή
«μέθοδο Champenoise» είναι παρόμοιος με τον Champagne.
Στην παραδοσιακή μέθοδο το κρασί προστίθεται με ζάχαρη και μαγιά και
σφραγίζεται με φελλό για να παράγει μια δεύτερη ζύμωση.
Σε αυτή τη διαδικασία το κρασί εμπλουτίζει τις φυσικές του ιδιότητες και να
παράγουν τις φυσαλίδες.
Η ζύμωση είναι η διαδικασία της ζάχαρης που γίνεται αλκοόλ χάρη στη δράση
ζυμών, μικροοργανισμών που τρώνε ζάχαρη για να μετασχηματιστούν στην
αλκοόλη, απελευθερώνοντας το διοξείδιο του άνθρακα που γίνεται φυσαλίδες
«Perlage» κατά το άνοιγμα της φιάλης.
Αυτό είναι ένα σημάδι της ποιότητας και των υπερήφανων των
αφρωδών οινοποιών.

Κέλυφος κρασιού: Είναι ένα ελαστικό και αδιάβροχο φυσικό υλικό που προέρχεται από το «Quercus Suber» ένα δέντρο αρχικά από τη Νότια Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

Είναι το καλύτερο φυσικό υλικό που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των κρασιών.

12 Απρ

IR Cryolip PRO

IR Cryolip PRO

Τι είναι η κρυόλιπολυση;

κρυολιπόλυση πάει

Η κρυολιπόλυση υπήρξε μια σημαντική ανακάλυψη στις θεραπείες για τη μείωση του τοπικού λίπους. Η εφαρμογή εκλεκτικού κρυώματος στους ιστούς παράγει κυτταρικό θάνατο ή απόπτωση στα λιπώδη κύτταρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας τα λιπώδη κύτταρα κατακερματίζονται σε μικρά κυστίδια και με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται εύκολα από τον οργανισμό. Ο στόχος είναι να μειωθεί το πάχος του λίπους χωρίς να καταστραφούν οι περιβάλλοντες ιστοί. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης χάνει όγκο με σταθερό και προοδευτικό τρόπο.

IR CRYOLIP PRO

Η αναρρόφηση διαχωρίζει τον λιπαρό ιστό από τους υπόλοιπους ιστούς μέσω του αποκλειστικού συστήματος XENOIDAL SUCTION της IR GROUP . Ο εξοπλισμός δημιουργεί διακυμάνσεις στην πίεση αναρρόφησης, έτσι ώστε τα αιμοφόρα αγγεία να μπορούν να συστέλλονται και να αναστέλλουν, ευνοώντας την κυκλοφορία και μειώνοντας τον κίνδυνο δημιουργίας αιματώματος κατά 98%.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών της εφαρμογής, 38-45 Cº η
θερμότητα στο 
σώμα παρέχεται μέσω της τεχνολογίας υπερύθρων THERMAL GROUP SHOCK, δράση που προωθεί μικροκυκλοφορία του αίματος προκαλώντας χαλάρωση της σκληρότερης παχυσαρκίας και κατά την ίδια στιγμή, λιγότερο αγγειακή συνεισφορά από αγγειοδιαστολή – εμφυτεύματος που θα παγώσει μια μεγαλύτερη ομάδα λιποκυττάρων, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

ηθικοθεραπεία

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΕΡΙΩΝ

Criolipolysis IR Technics

 

 

Η εφαρμογή hands-free επιτρέπει μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονων θεραπειών, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετικά κερδοφόρα ομάδα.

 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Με 2 εφαρμογές 150 και 200 ​​mm για μεγάλες ή εντοπισμένες περιοχές. Η εργονομία του διευκολύνει την προσαρμογή σε οποιαδήποτε ανατομική περιοχή. Το διαφανές υλικό διευκολύνει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο και την όραση του υφάσματος και την άνεση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Ανάλογα με την περίπτωση, χρειάζονται μεταξύ 3 και 6 συνεδριών με διάστημα 45 ημερών μεταξύ τους. Σε 15 ημέρες θα παρατηρηθεί μείωση του λίπους. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 20 έως 60 λεπτά, ανάλογα με το βάθος του λιπώδους ιστού και την περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία. Δεν υπάρχει ανάγκη για άμεση λεμφική παροχέτευση στη συνεδρία. Μέχρι 2 ζώνες ανά συνεδρία.

  • Εύκολος χειρισμός
  • Ασφαλείς και αποτελεσματικές παράμετροι.
  • Θερμοκρασία Criolipolisis έως – 9º C.
  • Θερμοκρασία θέρμανσης έως + 45º C.
  • Αυτο-καθαρισμός του κυκλώματος αναρρόφησης σε 3 λεπτά.
Το IR CRYOLIP PRO επιτρέπει μια ανώδυνη, άνετη, μη επεμβατική, ασφαλή και χωρις μώλωπες εφαρμογή στην περιοχή θεραπείας, καθώς και μεγαλύτερη ικανότητα ψύξης του αριθμού των λιποκυττάρων σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα κρυολιπόλυσης.
11 Απρ

Personal Perlage

Πρώτον, θα ήθελα να σας συστήσω το Perlage ως καλλυντικό καμπίνας.
Το Personal Perlage είναι μια επαγγελματική και avant-garde καλλυντική γραμμή.
Σας δίνει δραστικά συστατικά και έκδοχα για να προσαρμόσετε τις θεραπείες στις αναγκες του πελάτη.
Κάντε τη συνταγή για κάθε είδος δέρματος.
Επιλέξτε μεταξύ διαφορετικών δραστικών συστατικών και αναμίξτε τα με το έκδοχο.
Θα αποκτήσετε μια αναγεννητική και εξατομικευμένη θεραπεία που θα είναι μοναδική.
Η επιλογή του εκδόχου είναι απαραίτητη για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του καλλυντικού.
Πως δουλεύει?
1. Κάντε μια διάγνωση χρησιμοποιώντας τον πινακα Baumann.
(επισυνάπτεται σε αυτό το μήνυμα).
2. Επιλογή εκδόχου.
3. Αναμείξτε το έκδοχο με δραστικά συστατικά (3 συστατικά κατ ‘ανώτατο όριο).
4. Κάντε ένα πρωτοποριακό καλλυντικό.

Πλεονεκτήματα:

Τα προιοντα Perlage είναι μια επαγγελματική καλλυντική σειρα η οποία
ανταγωνίζεται άλλες σειρες προιοντων με μεγάλο αριθμό κρεμών και ορών.
Μπορείτε να δημιουργήσετε ενα εξατομικευμένο καλλυντικο με μόνο ένα
έκδοχο και τρία ενεργά συστατικά.
Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του δέρματος και να αλλάξετε τα ενεργά συστατικά
στις επόμενες θεραπείες.
Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συνταγή καλλυντικου.

Σύσταση:
Χρησιμοποιήστε το ως καλλυντικό καμπίνας.
Συνδυάστε το peel Mascarilla με το Carbon Activo.
Οι οροί είναι συμπυκνωμένο προϊόν.

Για την πώληση, έχετε αυτήν την επιλογή:
Συνδυάστε το προϊόν λιανικης με τον ορό.
Ο πελάτης σας πρέπει να προσθέσει μόνο μία σταγόνα ορού στο προϊόν λιανικης.
(ενεργά κύτταρα, χαλαρώστε το δέρμα, …) κάθε φορά.

Ο πίνακας λειτουργεί ως εξης:
• Δύο είδη δέρματος (Λιπαρο και ξηρό) που μπορεί να είναι ευαίσθητα ή ανθεκτικά.
• Δύο είδη δέρματος (χρωματισμένα και μη χρωματισμένα) που μπορεί να εχουν ρυτιδες
ή οχι.

Χρησιμοποιούμε αυτόν τον πίνακα για να επιλέξουμε τα τρία ενεργά συστατικά που
θα αναμειχθούν στο Personal Perlage.

Ας δουμε ένα παράδειγμα:
Έχετε έναν τύπο δέρματος OSPW (λιπαρό, ευαίσθητο, χρωματισμένο και με ρυτιδες).
Έχετε μια λίστα με τα ενεργά συστατικά.
Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για πρώτη θεραπεία:
• Universal cream
• Serum pieles grasas
• Serum pieles sensibles
• Serum antiage

Για δεύτερη θεραπεία (ο πελάτης έχει βελτιωθεί και έχει λιγότερο λιπαρό δέρμα):

• Universal cream
• Serum pieles sensibles
• Serum antiage
• Serum despigmentante.

Και αλλάζουμε το Personal Perlage σε κάθε θεραπεία.

11 Απρ

Serum facial RBC Antiaging RBC

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα από τα πιο πρόσφατα
αντιγηραντικά προϊόντα που βασίζονται σε αυξητικούς παράγοντες
“όπως οι Ανθρώπινοι” (παρόμοια δομή πρωτεΐνης με τον άνθρωπο)
+ ΗΑ (υαλουρονικό οξύ).

Ο Αντισταθμιστικός παράγοντας, serum facial RBC Antiaging RBC,
συμπεριλαμβάνει  τις καινοτομίες και τα επιτεύγματα της βιοτεχνολογίας:
Οι κύριοι λόγοι είναι ότι ο EGF, ο TGF β2 και ο ΗΑ είναι ασυμπτωματικοί.
Ο συνδυασμός της συνέργιας με την τεχνολογία και την τεχνολογία της
ανακύκλωσης συνδυάζεται με την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας,
την εκτίμηση της ποιότητας ζωής, τη μείωση των εκπομπών και την
αύξηση της κοατανάλωσης ενέργειας.

Ο serum facial RBC Antiaging  προσώπου, περιλαμβάνει τα πιο καινοτόμα
και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που λαμβάνονται μέσω της βιοτεχνλογίας:
Τα βασικά του στοιχεία είναι δύο αυξητικοί παράγοντες EGF, TGFβ2 και ΗΑ
υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ σε συνέργεια με αυτούς τους δύο
αυξητικούς παράγοντες ανανέωσης του δέρματος είναι ο τέλειος συνδυασμός
για την καταπολέμηση των επιδράσεων της γήρανσης, την τόνωση της κυτταρικής
ανανέωσης, τη μείωση των ρυτίδων και την αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: EGF: Πρόκειται για μια πρωτεΐνη που υπαρχει
φυσικά στο δέρμα μας, αλλά η παρουσία της μειώνεται με την ηλικία
(έως και 50% μετά από 30 χρόνια) και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
Η έλλειψη EGF οδηγεί σε γήρανση του δέρματος, ρυτίδες, φακίδες και σημάδια
ηλικίας.
Είναι υπεύθυνη για την επιτάχυνση της ταχύτητας ανανέωσης του δέρματος,
τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά στην αποφυγή βλαβών που
προκαλούνται από το φως του ήλιου, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Είναι μια πρωτεΐνη που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φυσική και
φυσιολογική χρήση, λόγω της παρουσίας της στην ουσία (με 50% μείωση κατά 30%)
και την έκθεσή της σε UV. Η φροντίδα του EGF συνάδει με την υγεία του παιδιού,
τη σύνθεση των παιδιών, τις γυναίκες και τους άνδρες.
Σε αυτό το πλαίσιο, η εκτίμηση της παραγωγικής ικανότητας για την πρόληψη της
νόσου των ασθενειών, της έκφρασης και των αρρώστιων.
Ειλικρινά, η καλύτερη ποιότητα του RBC ορού μας του προσώπου είναι η ικανότητά
του να επάγει βιοσύνθεση κολλαγόνου, φιμπρονεκτίνης και ελαστίνης.

Ο μετασχηματισμός του παράγοντα ανάπτυξης BETA 2 (TGF-β2)
Είναι μια πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την τόνωση της κυτταρικής ανάπτυξης,
του πολλαπλασιασμού και της διαφοροποίησης με τη δέσμευση στους υποδοχείς
της και την επιτάχυνση της διαδικασίας της παραγωγής κυττάρων, την επούλωση
των πληγών …
Το βασικό σημείο για τη χρήση αυτού του αυξητικού παράγοντα ήταν η μεγάλη
ικανότητά του να διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των Ινοβλαστών.
Οι ινοβλάστες, με τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο, διατηρούν τη δομή
και την αντοχή του δέρματος.

HA ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ: Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ένωση, εμφανίζεται φυσικά
στους ιστούς του σώματος, παρέχοντας προστασία στις κυτταρικές δομές.
Το HA είναι φυσικό πήκτωμα, χρησιμεύει ως δεξαμενή νερού για τα κύτταρα.
Η προσθήκη νέου υαλουρονικού οξέος βοηθά στην ενυδάτωση του ενδοκυτταρικού
αποθέματος του δέρματος, καθιστώντας τον ιδανικό παράγοντα για τον όγκο και
τη λίπανση του δέρματος, η ενσωμάτωσή του στο RBC Antiaging προσθέτει αισθητές
και ορατές βελτιώσεις στην κατάσταση του δέρματος, μαλακώνουν τα σημάδια
της ηλικίας.
Στην αγορά καλλυντικών, υπάρχουν τύποι που περιλαμβάνουν αυξητικούς
παράγοντες, ειδικά EGF (παράγοντα επιδερμικής ανάπτυξης).
Η διαφορά μεταξύ του τύπου που παρουσιάζουμε και εκείνων που είναι ήδη
στο εμποριο έγκειται στο γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονται περισσότεροι από
ένας αυξητικοί παράγοντες (επιδερμικό και μετασχηματιστικό Β2), ότι
η πρωτεϊνική δομή αυτών των αυξητικών παραγόντων είναι παρόμοια με
τους ανθρώπινους (βιομιμητικούς αυξητικούς παράγοντες) που εγγυώνται
ένα προϊόν με ισχυρό μηχανισμό άμεσης δράσης που μεγιστοποιεί την ταχύτητα
των αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι τα περιουσιακά μας στοιχεία  έχουν μικροκαψυλιωθεί για τη βελτίωση της διείσδυσης, για να επιτευχθεί
μεγαλύτερη συγκέντρωση του προϊόντος στην περιοχή δράσης και για
τη βελτίωση της διατήρησης των αυξητικών παραγόντων.

Εν ολίγοις, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κοσμο-κυκλική της τελευταίας
γενιάς ικανή να βελτιώνει τις κυτταρικές λειτουργίες και τη δομή του δέρματος.
Ο μηχανισμός δράσης του δεν εξαρτάται από την ορμόνη, έτσι αυτό το προϊόν
είναι χρήσιμο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες άνω των 30 ετών,
νεαρά δέρματα με έλλειψη ενυδάτωσης με ιατρικές θεραπείες και αντι-ακμή
ή τα καλλυντικά ρυθμιστικών θεραπειων.