Τροποι Αποστολης

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier)
στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου.
Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής
και αργιών.

Παραλαβές από τα γραφεία δεν εκτελούνται!

Τόποι Παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα (Αποστολές Μόνο στην Ελλάδα)
Κόστος Μεταφορικών
Για παραγγελίες άνω των 70€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για παραγγελίες μικρότερες των 70€ το κόστος ανέρχεται σε 5.90€ για όλη την Ελλάδα.
Χρόνος Παράδοσης
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. Εμείς συνηθως εχουμε στοκ στις αποθήκες μας. Αυτό σημαίνει ότι μόλις λαβουμε τήν παραγγελια σου, ξεκιναει η διαδικασια αποστολης!
Να θυμάσαι λοιπόν ότι η παραγγελία σου δρομολογείται αμεσως μολις την λαβουμε και συνήθως έρχεται στα χέρια σου σε 3-5 μέρες για εντός Αττικής περιοχές και 5-7 μέρες για εκτός Αττικής περιοχές. Στις περιοχές όμως στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν αποστέλλουμε δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.
Κατά την υποβολή της παραγγελίας, λαμβάνεις αυτόματα ένα e-mail  που δείχνει τι ακριβώς παρήγγειλες.  Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις  τίποτε άλλο.
Η παραγγελία σου έχει ήδη δρομολογηθεί.