Revolution – Collagen kit

OVER BOOST
REVOLUTION
COLLAGEN KIT

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Από σήμερα το κολλαγόνο έχει νέα μορφή! Το υδρολύσαμε, το σπάσαμε σε μικροσκοπικά νήματα και το ξανασχηματίσαμε.

Το Revolution Collagen Kit αποτελείται από ένα σύννεφο κολλαγόνου, που ονομάζεται COLLAGEN CLOUD, παρόμοιο με μια μπάλα βαμβακιού αλλά με βιταμίνες C και E, πρωτεΐνες μεταξιού, υδρολυμένο κολλαγόνο και πρωτεΐνες σόγιας το οποίο όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο διαστέλλεται χάρη στη δικτυωτή του μορφή και μόλις διαλυθεί έχει την ικανότητα να διεισδύσει στο χόριο, διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Το επεξεργασμένο μέρος θα ανασηκωθεί αμέσως, θα φαίνεται πιο τονωμένο, καθαρό και ενυδατωμένο! Οι πόροι θα συρρικνωθούν με όφελος και για το δέρμα με τάση ακμής και η μελάγχρωση θα μειωθεί σημαντικά χάρη στο ισχυρό του εφέ φωτισμού. Ένα καινοτόμο σύστημα έχει επίσης εισαχθεί στο κιτ για την πλήρωση βαθιών ρυτίδων και γραμμών έκφρασης με φυσικό, εμφανή και πρωτότυπο τρόπο!
Μάλιστα με τα DERMO ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΗΣ θα γεμίσουν κυριολεκτικά τις ρυτίδες με μια βιοδιεγερτική, ανυψωτική και γεμιστική δράση.

Με σύνθεση με υδρολυμένο κολλαγόνο, πρωτεΐνες μεταξιού, Centella Asiatica και Oligopeptide’s -1 και -2, πρέπει να τοποθετηθούν μέσα στη ρυτίδα, να διαλυθούν και να ενεργοποιηθούν από το ΔΙΑΛΥΜΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ και σαν αληθινά τούβλα θα γεμίσουν το αυλάκι της ρυτίδας. Οι ρυτίδες γεμίζουν με την παροδο του χρονου. Το κιτ κολλαγόνου Revolution έχει σχεδιαστεί για αποκλειστικά επαγγελματική χρήση με την παροχή δύο άλλων συμπληρωματικών προϊόντων:
τα SUPER MOISTURIZING ACTIVE COLLAGEN CONCENTRATES θα χρησιμεύσουν για τη δημιουργία της βάσης εργασίας στην οποία θα εφαρμοστεί το Collagen Cloud και τα Reabsorbable Dermo Threads, ενώ το ACTIVE COLLAGEN SOLUTION θα ενεργοποιήσει τήν απελευθέρωση των δραστικών ουσιών και χάρη στη συμπερίληψη του Argireline®, ενός ισχυρού πεπτιδίου όπως το Botox, στη φόρμουλα, θα συμβάλει στην λείανση της ρυτίδας με αποτέλεσμα ανύψωσης και σύσφιξης. Για να επιτύχετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου, στην πρώτη φάση προτείνουμε μία θεραπεία την εβδομάδα για 5 συνεδρίες για να επιτρέψετε στο κολλαγόνο και στα άλλα ενεργά συστατικά να καθιζάνουν στα διάφορα επίπεδα της επιδερμίδας, μετά από αυτή τη φάση ένα μηνιαίο αναμνηστικό θα είναι αρκετό.

Το κιτ λοιπόν αποτελείται από:
5 κομμάτια Collagen Cloud
5 φακελάκια Dermo Reabsorbable Threads (κάθε φακελάκι περιέχει 12 κλωστές)
2 τεμάχια Super Moisturizing Αμπούλες Κολλαγόνου των 10 ml
3 τεμάχια διαλύματος ενεργοποίησης ACTIVE COLLAGEN SOLUTION, 20 ml το καθένα.

 

COLLAGEN CLOUD

DERMO ABSORBABLE THREADS FILLED WITH HYDROLYZED COLLAGEN

ACTIVE COLLAGEN CONCENTRATES SUPER MOISTURIZING

ACTIVE COLLAGEN
SOLUTION

Δείτε την θεραπεία:
Για το εκπαιδευτικό βίντεο στα αγγλικά πατήστε:

STEP-BY-STEP

1. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΟ
Αφαιρέστε το μακιγιάζ από την περιοχή γύρω από τα μάτια με ένα επίθεμα εμποτισμένο με Gel ντεμακιγιάζ ματιών. Καθαρίστε σχολαστικά το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με το GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ της σειράς Mandelic Complex. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα του προϊόντος με ζεστό νερό. Τονώστε με βαμβακερά μαξιλάρια εμποτισμένα με ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΤΥΠΤΙΚΗ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ από τη σειρά Mandelic Complex.
2. ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ
Ρίξτε περίπου μέσα ένα μπολ 10 ml PRE PEELING από τη σειρά Mandelic Complex. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο απλώστε το σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Κάντε μασάζ με τα δάχτυλα για την προώθηση της απορρόφησης και αφήστε να δράσει για 3 – 4 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό. Τονώστε με βαμβακερά μαξιλάρια εμποτισμένα με την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΤΥΠΤΙΚΗ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ από τη σειρά Mandelic Complex.
3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΗΜΑΤΩΝ ΓΕΜΙΣΗΣ
Απλώστε μερικές σταγόνες ACTIVE COLLAGEN CONCENTRATE σε όλο το πρόσωπο και κάντε καλό μασάζ με το προϊόν στις ρυτίδες. Με ένα λευκό μολύβι, σχεδιάστε το διάγραμμα εφαρμογής και σχεδιάστε τις γραμμές όπου θα εισαχθούν ΔΕΡΜΟ-ΑΠΟΡΡΟΦΙΜΕΣ ΚΛΩΣΤΕΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ (βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης).
4. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΗΜΑΤΩΝ ΓΕΜΙΣΗΣ
Προετοιμάστε τα τσιμπιδάκια και όλες τις κλωστές για να τις εφαρμόσετε σε ένα δίσκο, κόβοντας όσες είναι πολύ μεγάλες. Πριν εφαρμόσετε το νήμα, απλώστε μερικές σταγόνες ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ κατά μήκος του τμήματος των ρυτίδων. Εφαρμόστε το ΔΕΡΜΟ- ΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΟ ΝΗΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ μέσα σε κάθε ρυτίδα.
5. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
Εφαρμόστε το ΔΙΑΛΥΜΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ σε κάθε νήμα, χτυπήστε και κάντε ελαφρύ μασάζ για να χαλαρώσει το νήμα, αφαιρώντας τα υπολείμματα των νημάτων που παραμένουν κολλημένα στο ύφασμα. Συνεχίστε με αυτή τη μέθοδο εφαρμόζοντας τα νήματα στο εσωτερικό της καθε ρυτίδας, τοποθετώντας πρώτα το ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ, μετά το ΔΕΡΜΟΑΠΟΡΡΟΦΗΜΕΝΟ ΝΗΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ, και μετά το ΔΙΑΛΥΜΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ.
6. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ COLLAGEN CLOUD
Ανοίξτε το COLLAGEN CLOUD στο δίσκο, χωρίστε το σε δύο μέρη και το απλώνουμε πολύ καλά, διευρύνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα νημάτια του βαμβακιού. Για να διευκολυνθεί η διάλυση, απλώστε μερικές σταγόνες ACTIVE COLLAGEN CONCENTRATE στις περιοχές που θα θεραπεύσετε.
7. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ COLLAGEN CLOUD
Με τη βοήθεια μιας τσιμπίδας, απλώστε τα διάφορα μέρη του COLLAGEN CLOUD στο μέτωπο, τα ζυγωματικά και το λαιμό. Απλώνουμε καλά το ΔΙΑΛΥΜΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ με ένα πινέλο και κάντε απαλό μασάζ για να διευκολύνετε την απορρόφηση.
8. ΜΑΣΚΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ OVER BOOST ΣΕΙΡΑ
Εφαρμόστε ΜΑΣΚΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ OVER BOOST σε όλο το πρόσωπο και
αφήνουμε να δράσει για 10 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, αφαιρέστε τη μάσκα και κάντε μασάζ με το υπερβολικό υγρό.
Ολοκληρώστε τη θεραπεία με την εφαρμογή του Plumping Lifting Κρέμα εφέ από τη σειρά Infinity Perfect Lift και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.