Πολιτικη Επιστροφων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Όλοι εμείς εδώ στην Vital Trends, είμαστε χαρούμενοι μόνο αν η παραγγελία σου σε ικανοποιεί 100%. Γι αυτό και σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψεις όποιο είδος επιθυμείς με μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία αντικατάστασης ή επιστροφής των χρημάτων.

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες επάνω, αχρησιμοποίητα, μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας/προϊόντος. Επικοινώνησε με την εταιρεία  “ACS courier ” και ενημέρωσε τους ότι έχεις ένα δέμα προς επιστροφή για την Vital Trends. Κατά την παράδοση του δέματος είναι απαραίτητο να κρατήσεις το αποδεικτικό απόκομμα επιστροφής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστρέψεις τα είδη που επιθυμείς είναι να συμπληρώσεις το Δελτίο Επιστροφής που θα βρίσκεται στην πίσω πλευρά της απόδειξης (παραστατικό) που θα λάβεις και θα βρεις στην συσκευασία των αγορών σου. Μπορείς να κατεβάσεις και να συμπληρώσεις την φόρμα επιστροφής που θα βρείς στο παρακάτω link και να την τοποθετήσεις στο δέμα προς επιστροφή.

Κλίκ Εδώ: ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Σε περίπτωση που λάβεις ελαττωματικό ή λάθος προϊόν, η επιστροφή γίνεται δωρεάν και προχωράμε σε αντικατάσταση του προϊόντος ή σε πλήρη επιστροφή του ποσού που έχεις πληρώσει.
Σε περίπτωση που έλαβες ένα ελαττωματικό προϊόν (π.χ: σπασμένο, σκισμένο κ.τ.λ) δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
1. Κάλεσε την ίδια μέρα την ACS courier για να τους ενημερώσεις σχετικά
2. Παρέδωσέ τους το δέμα προς επιστροφή με το ελαττωματικό προϊόν. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει μέσα στο δέμα ενα αντίγραφο της απόδειξής που συνόδευε το δέμα.

Μόλις επιστρέψει στην αποθήκη μας θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και το προιόν θα σταλεί προς αντικατάσταση.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Σε περίπτωση που το προϊον που παρέλαβες δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να το επιστρέψεις ακόμα και αν δεν είναι ελαττωματικό.
Σε αυτήν την περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία, με όλες τις ετικέτες επάνω, αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας/προϊοντος.
ΔΕΝ θα είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος άν έχει ανοιχτεί ή/και δοκιμαστεί και το προϊον θα αποστέλεται ξανά πίσω σε εσάς με την ελάχιστη χρέωση μεταφορικών 4,00€.
ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
Σε περίπτωση που λάβεις ελαττωματικό ή λάθος προϊόν, θα σου επιστρέψουμε την αξία των ειδών που επέστρεψες αλλά και τα αρχικά έξοδα αποστολής (εφόσον είχαν χρεωθεί).
Για όλες τις υπόλοιπες επιστροφές, θα λάβεις την αξία των ειδών που επέστρεψες, αλλά όχι τα έξοδα αποστολής (εφόσον είχαν χρεωθεί). Επιπλέον, θα χρεωθείς 4€ για το κόστος αποστολής της επιστροφής τα οποία θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα εισπράξεις.
Η αξία των επιστρεφομένων ειδών θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου εντός περίπου 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που ενημερώθηκε η Εξυπηρέτηση Πελατών τής Vital Trends για την επιστροφή/υπαναχώρηση του δέματός/παραγγελίας σου.
Σε περίπτωση που έχεις παραγγείλει με αντικαταβολή, το χρηματικό ποσό θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) που θα μας έχεις δηλώσει στο δελτίο επιστροφής ή με email στην Εξυπηρέτηση Πελατών.