INFINITY PERFECT LIFT


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΒOTOX ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ LIFTING

Με βάση τις τελευταίες έρευνες για τις αντιγηραντικές θεραπείες, η νέα θεραπεία Infinity Perfect Lift, χάρη στην αποκλειστική της φόρμουλα, δρα αποτελεσματικά και μόνιμα σε τρεις διαστάσεις του προσώπου:

  • Λυαινει τις ρυτίδες
  • Μειώνει το περιγραμμα του προσώπου
  • Συσφιγγει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Η συνέργια των συσφικτικων και ενυδατικών συστατικων της εγγυάται ακόμα και στο πιο ασταθές δέρμα, με βαθιές και αφυδατωμένες γραμμές, ενα άμεσο αποτέλεσμα συσφιξης και σφριγηλότητας με “μακράς διάρκειας” αποτελέσματα.
Τα δραστικά συστατικά που χαρακτηρίζουν αυτή τη σειρά είναι οι μικροσφαίρες υαλουρονικού οξέος πού εγγυώνται την αποτελεσματική πλήρωση και γρήγορη μείωση του ορατού βάθους των ρυτίδων, να βελτιώνεται η ομαλότητα και ο τόνος του δέρματος, το εκχύλισμα κόκκινης αμπέλου γνωστού για τις αντιοξειδωτικές και προστατευτικές του ιδιότητες στις κυτταρικές μεμβράνες, ένα ενεργό πεπτίδιο της τελευταίας γενιάς Botox Όπως και για να τονώσει την χαλάρωση των ρυτίδων μειώνοντας το βάθος τους, Το κολλαγόνο σε πολύ υψηλό βαθμό καθαρότητας, φυσικό ενυδατικό και με αποτέλεσμα σύσφιξης, τα οποία, μαζί με κυκλοδεξτρίνες, η βιταμίνης, DMAE και ο παράγοντας NMF θα αναδιαρθρώσουν τήν δερματική επικάλυψη, δίνοντας πιο ήπια και συμπαγή εμφάνιση και επανασχεδιασμό του περιγραμματος του προσώπου. Η χρήση αρωμάτων χωρίς αλλεργιογόνα και η έλλειψη Parabens και Paraffins καθιστούν αυτή τη θεραπεία εξαιρετικά λεπτή και κατάλληλη για το πιο ευαίσθητο και δυσανεκτικό δέρμα. Ιδανικό τόσο για δέρμα με βαθιές ρυτίδες όσο και για θέματα οπως οι παρούσες γραμμές έκφρασης, θαμπό δέρμα ή μαραμένο, είναι μια ουσιαστική σειρά για κάθε ινστιτούτο ομορφιάς για να προσφέρει στους πελάτες του μια λειτουργική λύση με άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις.

– Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος: εκτελεί το θεμελιώδες καθήκον της δέσμευσης του νερού και έτσι δίνει όγκο και τόνο στο δέρμα. Ωστόσο, η συγκέντρωσή του τείνει να μειώνεται με την προχωρημένη ηλικία. αυτή η σταθερή και σημαντική μείωση είναι μία από τις κύριες αιτίες της γήρανσης του δέρματος. Η τεχνολογία των μικροσφαιρών βασίζεται στη χρήση ενός υγροσκοπικού υλικού που σχηματίζει μια σφαίρα που είναι αφυδατωμένη. Περιεχόμενο σε αφυδατωμένα μικροσφαίρια Το υαλουρονικό οξύ διεισδύει μαζί με άλλα συστατικά στο δέρμα και αντλεί νερό στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος. Χαρακτηριστικό του είναι να δρα σαν μοριακός σπόγγος και να επιτρέπει στις μπάλες να επεκτείνονται και να ασκούν πίεση προς την επιφάνεια δίνοντας ένα αποτέλεσμα πλήρωσης και γεμίσματος στα περιγράμματα του δέρματος.

Τα πεπτίδια είναι συνθετικές ουσίες, δηλαδή κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο και είναι ένα μόριο που σχηματίζεται από την ένωση δύο ή περισσοτέρων αμινοξέων. Το ACETYL HEXAPEPTIDE-30 είναι ένα εξα-πεπτίδιο έξι αμινοξέων με δράση “τύπου botox” που μιμείται την τοξίνη botulinum τύπου Α. Πρόκειται για μια νέα αντιγηραντική θεραπεία στον τομέα  των καλλυντικών που μειώνει την αισθητική ορατότητα των γραμμών έκφρασης.
Έχει μια μικρο-αποδοτική αποτελεσματικότητα όπως το botox που μειώνει τις μικρές ρυτίδες έκφρασης επειδή δρα στο επίπεδο της συστολής των μιμητικών μυών. Mime botulinum toxin με ασφάλεια και αναστρέψιμη: Οι in vitro δοκιμές έδειξαν ότι αναστέλλει τη μεταφορά των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν συστολή μυών, μειώνοντάς την κατά 30%.
Με την εισαγωγή πεπτιδίων, η ίδια η φύση των καλλυντικών έχει αλλάξει. Οι νέες λειτουργικές αντιρυτιδικές ουσίες μελετώνται με τυπικές μεθόδους ιατρικής σαν να ήταν πραγματικές θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης.
Στην πραγματικότητα, η διαθεσιμότητα αυτών των τύπων ουσιών (πεπτιδίων), στους διάφορους τύπους τους, επιτρέπει σήμερα την επίλυση πολλών αισθητικών προβλημάτων στα οποία υπάρχει μειωμένη αποτελεσματικότητα της δερματικής συσκευής ή λόγω βιολογικής ηλικίας ή λόγω ασθενειών ή τραυμάτων, που ηταν αδιανόητο μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

​Προϊόντα για επαγγελματική χρήση

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
like BOTOX
ΛΟΣΙΟΝ
like BOTOX
ΚΡΕΜΑ
like ΒΟΤΟΧ
ΜΑΣΚΑ
like BOTOX

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ
like BOTOX

Επαγγελματική εφαρμογή


Προϊόντα Λιανικής

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
like BOTOX

ΛΟΣΙΟΝ
like BOTOX

ΚΡΕΜΑ
like ΒΟΤΟΧ

ΜΑΣΚΑ
like BOTOX

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ
like BOTOX