Μασκες Peel Off

       Μασκα Προσωπου Capri

Μασκες peel off

Χρυσό, Ασημί, Ροζ, Μαύρο … Αφήστε τον εαυτό σας να ξεχαστεί από τα χρώματα της νέας σειράς Capri Face Mask!

Στα άνετα φακελάκια μιας δόσης, οι καινοτόμες μάσκες peel off έφτασαν τελικά με πολύτιμα και εκλεπτυσμένα δραστικά συστατικά για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και να βελτιώσουν τις ατέλειες όλων των τύπων δέρματος.

Η φόρμουλα Peel Off είναι ένα από τα πιο μοντέρνα προϊόντα ομορφιάς αυτή τήν στιγμή. Πρόκειται για μια κρέμο- μάσκα που απλώνεται στο πρόσωπο, αφήνεται να στεγνώσει και στη συνέχεια τραβιέται σαν ταινία.

Κατά τη διάρκεια τής εφαρμογής, τα ενεργά συστατικά διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα και η ανώτερη απόφραξη τους επιτρέπει να απορροφηθούν, εμποδίζοντας την επαφή με τον αέρα και έτσι διευκολύνει την αφομοίωση των λειτουργικών ουσιών

Στη φάση της αφαίρεσης της μάσκας, διεξάγεται μια απαλή απολέπιση που εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα, καθαρίζει το δέρμα βαθιά καθιστώντας το πρόσωπο αμέσως ομαλό, καθαρό, ενυδατωμένο και φωτεινό.

Η απουσία Parabens, Paraffins και Petrolati εγγυάται τη χρήση ενός καινοτόμου αλλά φυσικού προϊόντος που είναι ανεκτό ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα και λεπτά δέρματα.

Προιόντα γιά μεταπώληση

ΧΡΥΣΗ ΜΑΣΚΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΑΣΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ